• Alle deelnemende dames bij de Ladies Night.
• Alle deelnemende dames bij de Ladies Night. Foto: Aangeleverd

55 dames in actie tijdens Ladies Night van TC Leerdam, 558 euro voor Pink Ribbon

Sport 1.013 keer gelezen

LEERDAM • Maar liefst 55 dames kwamen vorige week in actie tijdens de Ladies Night bij TC Leerdam. Zij speelden onderling tennis- en padelwedstrijden en er was een verloting die 558 euro opbracht voor het goede doel: Pink Ribbon. 

De Ladies Night werd georganiseerd op initiatief van de damescommissie en alle dames van de vereniging werden uitgenodigd. Het park en de kantine waren in roze gehuld en versierd om alles een feestelijk tintje te geven. Dames variërend in leeftijd van 18 tot 80 jaar speelden met en tegen elkaar. Het doel van de avond was ontmoeting, sportief bezig zijn en gezelligheid. Er werd met veel plezier getennist en padel gespeeld, veel gelachen en druk gekletst.

Pink Ribbon

Tevens werd er een spannende verloting gehouden waarbij de dames prijzen konden winnen. De opbrengst van deze verloting bedroeg 558 euro en dit bedrag komt ten goede aan, Pink Ribbon (onderdeel van het KWF). Aan het eind van de avond kreeg iedere deelnemer ook nog een roze goodiebag mee naar huis. 

Zowel de prijzen van de verloting als de inhoud van deze goodiebags werden hoofdzakelijk gesponsord door welwillende Leerdamse ondernemers en sport-/ fysiopraktijken. De organisatie dankt het hartelijk voor hun bijdrage. De avond werd uiteraard aangekleed met een hapje en een drankje en was volgens de organisatie een groot succes. Men hint dan ook al op een herhaling. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Bijeenkomsten voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in Leerdam Nieuws 17 mei, 13:00
• Klaar-overs Dorpstraat.
Basisscholen en kinderopvang in Lexmond werken samen aan verkeersveiligheid Nieuws 17 mei, 11:52
Afbeelding
Bossche Bollen van wethouder Van Montfoort voor De Energieke Zouwe als start van proeftuin Nieuws 17 mei, 08:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden