De komende uitgave van het magazine Bedrijvig staat in het teken van ontspanning.
De komende uitgave van het magazine Bedrijvig staat in het teken van ontspanning.

Komende Bedrijvig in het teken van ontspanning

Algemeen 102 keer gelezen

REGIO • Met de zomer in aantocht is het de hoogste tijd om te relaxen. Daarom staat de juni-uitgave van het business-to-businessmagazine Bedrijvig in het teken van ontspanning.

De redactie interviewt ondernemers die hun brood verdienen in de recreatieve sector, portretteert ondernemers met een bijzondere vrije tijdsbesteding én onderzoekt nut en noodzaak van ontspanning. Want ondernemen is keihard werken, maar hoe leuk dat ook is, de boog kan niet altijd gespannen zijn. Hoe vind je de juiste balans tussen buffelen en flierefluiten en werk en privé? En waarom is die balans zo belangrijk? Bedrijvig zoekt het uit!

Naast deze thema-gerelateerde artikelen ontbreken de vertrouwde onderdelen zoals de Waardse Aanraders, de business-agenda, columns en ondernemersadviezen uiteraard niet in de twaalfde uitgave.

Over Bedrijvig
Bedrijvig is een magazine van Het Kontakt Media. Het verschijnt vier keer per jaar bij ondernemers in Almkerk, Andel, Babyloniënbroek, Doeveren, Drongelen, Dussen, Eethen, Genderen, Giessen, Hank, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Nieuwendijk, Meeuwen, Oudendijk, Oud-Heusden, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Uppel, Veen, Waardhuizen, Werkendam, Wijk en Aalburg en Woudrichem. Op www.bedrijvigmedia.com is de meest recente uitgave van dit offline én online visitekaartje van de bedrijvige regio te bekijken. Tevens houdt Bedrijvig iedereen via Facebook dagelijks op de hoogte van het laatste zakelijke nieuws én krijgen mensen een kijkje achter de schermen bij de productie van het magazine.

Een advertorial reserveren kan tot en met donderdag 4 mei via p.vos@hetkontakt.nl. Een advertentie reserveren kan tot vrijdag 19 mei.
 

Marijke Verhoef

Bladmanager/redacteur special products

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden