Afbeelding
Foto: STEPHAN TELLIER
advertorial

Blooot: all day brunch ontmoetingsplek

Zakelijk 1.080 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Jasper Molendijks nieuwste onderneming, gevestigd in het hart van Schoonhoven, te midden van de oude binnenstad aan de haven, straalt een huiselijke sfeer uit. Hier vind je Blooot, een plek waar de geur van verse koffie en zelfgemaakte lekkernijen in de zaak de lucht vult.

Blooot is meer dan zomaar een café; het is een uitnodigende all day brunchspot waar mensen samenkomen, waar gesprekken eindeloos stromen onder het genot van een kop koffie of een goed glas wijn. 

Of je nu enkel komt om te genieten van een snelle koffie aan de bar, je laptop opent voor een productieve middag werken met een voedzame lunch, of een ontspannen brunchsessie plant met vrienden, bij Blooot kan het allemaal. Jasper: “De naam Blooot is niet zomaar gekozen; het staat symbool voor een ontmoetingsplaats waar je jezelf kunt zijn en waar open gesprekken worden aangemoedigd. De ronde tafels nodigen uit tot verbinding en delen, terwijl de kaart wordt gekenmerkt door eenvoudige, seizoensgebonden ingrediënten van lokale, onbewerkte en duurzame bronnen.

Bovendien biedt Blooot een platform voor lokale kunstenaars en producenten, met authentieke kasten die ruimte bieden voor hun creaties. Het is een plek waar alles wordt blootgelegd, waar authenticiteit en gemeenschap centraal staan.

Welkom bij Blooot!

BLOOOT | Voorhaven 1, Schoonhoven | @byblooot 

Dit artikel verscheen eerder in het gratis af te halen magazine WAARD. Het hele magazine is hier te lezen: https://kmp.nl/onze-titels/magazines/waard/ Tevens zijn daar de afhaaladressen te vinden.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden