Afbeelding
Foto: Aangeleverd
advertorial

Ontdek de Buytenstek: een inspirerende vergaderruimte in de polder

Zakelijk 1.299 keer gelezen

STOLWIJK • Vier jaar geleden werden dromen omgezet in acties. Samen met haar gezin verbouwde Hetty Minnoye een varkensstal om tot inspirerende vergaderlocatie. Het resultaat? De Buytenstek: een prachtig complex, net buiten Stolwijk, waar dankzij de flexibele opstelling van alles mogelijk is.

Toen vijf jaar geleden deze boerderij op de markt kwam, zag Hetty haar kans schoon. De Buytenstek was tot 2020 een oude varkensschuur. “We hebben de schuur gerenoveerd tot een mooie multifunctionele locatie voor zakelijke bijeenkomsten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten met prachtig uitzicht over de polder van Stolwijk.” De ruimte heeft stijlvolle zwarte accenten, zoals de originele balken en de bar. Toch voelt het licht en luchtig aan. “De Buytenstek wordt vaak gebruikt als vergaderplek. De ruimte is van alle gemakken voorzien: ideaal voor bedrijven die presentaties, een teambuilding of een heidag willen organiseren. We hebben goede contacten met lokale cateraars die lunch, diners of BBQ’s verzorgen. Samen vertalen we de wensen van de klant om het event neer te zetten wat de klant voor ogen heeft.”

Niet alleen binnen is er van alles mogelijk, maar ook de buitenruimte nodigt uit. “En dankzij het overdekt terras zit je hoogzomer niet in direct de zon.” Het terras kijkt uit over een prachtig polderlandschap. “Dit uitzicht werkt rustgevend en inspirerend, een ideale locatie voor zakelijke events.”

DE BUYTENSTEK | Koolwijkseweg 29a, Stolwijk | 06 -187 689 42 | debuytenstek.nl

Dit artikel verscheen eerder in het gratis af te halen magazine WAARD. Het hele magazine is hier te lezen: https://kmp.nl/onze-titels/magazines/waard/ Tevens zijn daar de afhaaladressen te vinden.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden