Afbeelding
Foto: aangeleverd
advertorial

De lekkerste pannenkoek van Nederland eet je bij De Pannenkoe!

Zakelijk 2.478 keer gelezen

REGIO • De Pannenkoe is niet te stoppen! In 2010 opende de eerste vestiging in Bleiswijk. Het concept, bedacht en uitgewerkt door de drie eigenaren, sloeg direct aan en de Pannenkoe-trein ging in volle vaart vooruit. Nu is de tiende vestiging een feit. Met een prijswinnende pannenkoek op het menu.

Drie maanden na de opening van het eerste restaurant opende de tweede vestiging haar deuren in Krimpen aan den IJssel. Daarna volgden vestigingen in o.a. Gouda, Schiedam, Ridderkerk en Lisse. De nieuwste loot aan de Pannenkoe-familie bevindt zich in Zevenhuizen. Terwijl dit magazine in elkaar wordt gezet, is er flink verbouwd in het pand van het voormalige restaurant De Strandgaper. Een prachtige locatie aan de Zuidplas, met het strand in de achtertuin. Eind maart zijn de deuren open gegaan voor het publiek. 

De kersverse bedrijfsleider Björn Weerdenburg werd onlangs nog bekroond met de eerste prijs bij het NK Pannenkoeken Bakken met zijn creatie ‘Ik peer um’. De pannenkoek was gemaakt met in basterdsuiker gekarameliseerde peer, kaneelijs, en slagroom. De jury was vooral onder de indruk van het beslag. “Mooi luchtig en verrukkelijk”, zo luidde het oordeel. Het geheim volgens de maker: “Een beetje extra ei in het beslag, en vanille extract.” Ook de peer viel uitstekend in de smaak bij de jury. Het recept past heel goed in het menu van Pannenkoe, waar traditie en vernieuwing samenkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Wil je de ‘Ik peer um’ zelf proberen? Hij staat nu op de kaart in alle vestigingen van de Pannenkoe!

Kijk op pannenkoe.nl voor alle vestigingen en om direct te reserveren.

Dit artikel verscheen eerder in het gratis af te halen magazine WAARD. Het hele magazine is hier te lezen: https://kmp.nl/onze-titels/magazines/waard/ Tevens zijn daar de afhaaladressen te vinden.

De winnende pannenkoek 'Ik peer um'
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden