Afbeelding
Foto: Aangeleverd
advertorial

Willemse Verhuizingen: ‘Iedere verhuizing is uniek’

Zakelijk 320 keer gelezen

LEKKERKERK • Heb je eindelijk je droomhuis gevonden? Dan haal je uiteraard de beste verhuizer in huis. Willemse Verhuizingen mag zich sinds kort zelfs Erkende Verhuizer noemen. Het bedrijf doorstond de audit met glans.

“We hebben het predicaat niet eerder aangevraagd”, vertelt Els Willemse. “Maar we hebben nu toch maar besloten om het te doen.” Het verhuisbedrijf had al het VCA-certificaat. “Eigenlijk is daarmee veel overlap, daarom zagen we niet direct de noodzaak.” Els en Dick Willemse zijn nu wel trots op het predicaat. Hun hele bedrijf werd doorgelicht. “Ze kijken naar allerlei punten; is er een alarm in de opslagloodsen, hebben alle medewerkers een diploma inboedelverhuizer, zijn alle verzekeringen geregeld?” De uitkomst? Alles tiptop in orde!

Willemse Verhuizingen pakt van alles aan: van een enkele wasmachine tot een complete inboedel, van Nederlands rijtjeshuis tot Franse villa. “Iedere verhuizing is uniek. Wil je dat wij alles voor je in- en uitpakken of doe je dat zelf? Geen probleem. Kun je meteen uitzoeken wat weg kan.” Heeft de toekenning van het certificaat nog gevolgen gehad voor de prijzen bij Willemse Verhuizingen? “Nee hoor”, vertelt Els. “We hebben nog steeds dezelfde tarieven.”

WILLEMSE VERHUIZINGEN | Voorstraat 126, Lekkerkerk | 0180 - 665 931 | willemseverhuizingen.nl

Dit artikel verscheen eerder in het gratis af te halen magazine WAARD. Het hele magazine is hier te lezen: https://kmp.nl/onze-titels/magazines/waard/ Tevens zijn daar de afhaaladressen te vinden.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden