• Carola en Pieter Boel van Bike Totaal Zilverstad
• Carola en Pieter Boel van Bike Totaal Zilverstad Foto: Dirk Molenaar
advertorial

Bike Totaal Zilverstad: the place to be voor iedereen die fietst!

Zakelijk 605 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Bij speciaalzaak Bike Totaal Zilverstad kun je terecht voor al je fietsvragen. De blikvanger van de grote winkel aan de Kerkstraat in Schoonhoven? De ruimte waar fietstechnici hun reparaties uitvoeren. Met recht een ambacht. Natuurlijk slaag je bij Bike Totaal Zilverstad ook voor een nieuwe kwaliteitsfiets, al dan niet elektrisch.

Bike Totaal Zilverstad maakt onderdeel uit van de Bike Totaal formule en mag zich al zeven keer op rij de Beste Winkelketen noemen. De fietsenzaak biedt de nieuwste modellen stadsfietsen, sportieve fietsenen bakfietsen én allerlei accessoires en onderdelen. Ook voor aanhangers, kinderfietsen in alle maten, zitjes, sloten, tassen, manden en kratten loop je binnen bij Bike Totaal Zilverstad.

De winkel spoort ook de mooiste tweedehands fietsen op en biedt deze aan via de website en inde winkel. Uiteraard is Bike Totaal Zilverstad aangesloten bij diverse fietsleaseplannen, zowel zakelijk als privé. Zo kan je heerlijk ontzorgd de weg op met een nieuwe fiets. Er wordt altijd met de klant meegedachten een passend product gezocht, ook als iets op dat moment niet in de winkel op voorraad is. Service? Jazeker, daar staat Bike Totaal Zilverstad voor!

BIKE TOTAAL | Kerkstraat 7-11, Schoonhoven | Open di-za | biketotaal.nl | @biketotaalzilverstad

Dit artikel verscheen eerder in het gratis af te halen magazine WAARD. Het hele magazine is hier te lezen: https://kmp.nl/onze-titels/magazines/waard/ Tevens zijn daar de afhaaladressen te vinden.

• Carola en Pieter Boel van Bike Totaal Zilverstad
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden