Afbeelding
Foto: Aangeleverd
advertorial

Klasse Kip: ambachtelijke topkwaliteit

Zakelijk 571 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Met Klasse Kip scoort René van Loon hoge ogen bij een gestaag groeiend aantal klanten. Die populariteit van de in winkelcentrum Crimpenhof te Krimpen aan den IJssel gevestigde winkel heeft een solide basis: ambachtelijke kwaliteit. 

“Ik ben vier jaar geleden op de Crimpenhof begonnen”, vertelt René. “De liefde voor het vak is me met de paplepel ingegoten. Mijn vader was poelier en had verschillende winkels. Met Klasse Kip hecht ik aan kwaliteit. Ik werk uitsluitend met verse kip waarvan ik de herkomst weet. Kippen bovendien die een goed leven hebben gehad met goed voer en bewegingsvrijheid. Ik werk met een groep vaste boeren uit Nederland. Nadat de kippen geslacht zijn, komen ze direct onze kant op. Geen ingewikkeld gedoe dus met tussenhandel of logistieke omwegen. Gewoon eerlijk. En vers. Zoals het hoort. Dat merken onze klanten aan de smaak én de aantrekkelijke prijs van onze producten.” 

Het vlees wordt door Klasse Kip in eigen huis op ambachtelijke wijze verwerkt tot een veelheid aan lekkernijen, variërend van de welbekende kippenpoot, kipfilet, hele en halve kip, gegrilde kip, worsten, complete gemaksmaaltijdgerechten en allerlei andere eigentijdse producten voor op het bord en bij de borrel.

“De mogelijkheden met kip zijn vrijwel eindeloos”, zegt René. “Dat blijkt wel als je onze winkel bezoekt of online bestelt via onze website klassekip.nl. Trouwens: ook onze ‘kippie-pannen’ zijn zeer gewild. Super leuk als je iets te vieren hebt of zomaar met je familie of een groep vrienden. Vraag er gerust naar bij Klasse Kip! Enneh… we bezorgen de kippiepan in de hele Krimpenerwaard en de regio daaromheen.” 

“Kip is een prachtig product om mee te werken,” vindt René. “Het is toepasbaar in heel veel recepten, kip is goed voor de lijn en kan, mits vetarm bereid, bijdragen aan een gezonder leven. Onze klanten herkennen onze liefde voor het vak én het product. We merken dat aan de voortdurend toenemende belangstelling voor onze winkel. Daar zijn we blij mee en dankbaar voor.”

KLASSE KIP | Raadhuisplein 103 | Krimpen aan den IJssel | 0180 - 511 853 | klassekip.nl

Dit artikel verscheen eerder in het gratis af te halen magazine WAARD. Het hele magazine is hier te lezen: https://kmp.nl/onze-titels/magazines/waard/ Tevens zijn daar de afhaaladressen te vinden.

Klasse Kip, Krimpen aan den IJssel,
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden