Afbeelding
advertorial

Houd je hoofd (en je huis) koel dankzij Blom Zonweringen

Zakelijk 333 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Die grote gele bol aan de horizon: de zon. Het is een energiebron, het centrum van het zonnestelsel, een brenger van zomerplezier, maar soms ook een bron van ergernis. Op warme dagen houdt je de zon liever buitenshuis. Blom Zonweringen helpt je hier graag bij.

Rolluiken, markiezen, plissés, rolgordijnen, jaloezieën, knikarmschermen, terrasoverkappingen. Het is dagelijkse kost voor Raymond Blom van Blom Zonweringen. Het bedrijf, gevestigd in Schoonhoven, helpt particulieren en bedrijven met het weren van de zon, in alle mogelijke vormen, binnen én buiten.

“Zonwering is altijd maatwerk”, vertelt Raymond. “Onze klantvriendelijke en ervaren medewerkers komen graag bij onze klanten om alles op te meten en de binnen- en buitenzonwering te monteren.” Welke zonwering voor jouw situatie geschikt is, hangt af van een aantal factoren. Uiteraard wil je dat de zonwering bij je woning past. Zo geven markiezen een andere uitstraling aan je huis dan screens of knikarmschermen. Ook bij binnenzonwering let je uiteraard op het uiterlijk. Maar de efficiency is net zo belangrijk. Zonwering kan je namelijk helpen om energie te besparen. Door de zon in de zomer buitenshuis te houden, houd je je huis koel en is het niet nodig om de airconditioning aan te zetten. En in de winter kan zonwering helpen om juist de warmte binnen te houden in je woning, dankzij de isolerende werking. Bij Blom Zonweringen vertellen ze je er graag meer over.

Zodra de zon weer merkbaar meer begint te schijnen in het voorjaar, begint de toptijd voor het bedrijf van Raymond. “Je kunt echt merken dat de lente begonnen is”, glimlacht hij. Blom Zonweringen biedt een grote keuze in binnen- en buitenzonwering. “Weet je nog niet zo goed wat je moet kiezen? Of wil je je oriënteren op diverse soorten en kleuren, maak dan eens een afspraak om langs te komen in onze showroom in Schoonhoven”, raadt Raymond aan. “Ook komen we op verzoek bij de mensen thuis om voorbeelden te laten zien en – indien gewenst- een vrijblijvende offerte te maken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kun je bij ons volledig rekenen op nauwkeurig inmeten en een perfecte plaatsing. Daarnaast hanterenwe eerlijke, concurrerende prijzen.” Wil je je bestaande zonwering laten repareren? Ook dat kan bij Blom Zonweringen. “Ook dat doen we vakkundig,”, vertelt Raymond Blom. “Daardoor kan een bestaand product vaak weer jarenlang zorgeloos gebruikt worden.”

BLOM ZONWERINGEN | Lopikerstraat 53 | 2871 BW Schoonhoven | 06 - 290 264 12 | blomzonweringen.nl

Dit artikel verscheen eerder in het gratis af te halen magazine WAARD. Het hele magazine is hier te lezen: https://kmp.nl/onze-titels/magazines/waard/ Tevens zijn daar de afhaaladressen te vinden.

Raymond Blom van Blom Zonweringen in actie
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden