• Splinter Chabot.
• Splinter Chabot. Foto: Aangeleverd

Splinter Chabot komt naar bibliotheek in Alblasserdam

Nieuws 877 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De Nederlandse schrijver, programmamaker en presentator Splinter Chabot komt donderdag 13 juni naar de bibliotheek van Alblasserdam. 

Onder leiding van Nathalie Lemmen vindt een interview plaats, waarin diverse onderwerpen aan bod komen. Aanmelden kan hier.

De lezing is van 20:00 tot 22:00 uur. Toegangsprijzen zijn 7,50 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden. Splinter Chabot, hij studeerde politicologie, deelt dan inzichten over politieke kwesties en zijn visie op de wereld. 

Bestseller ‘Confettiregen’

Als auteur van de bestseller ‘Confettiregen’, neemt hij de aanwezigen mee in zijn autobiografische reis. Dit boek vertelt het verhaal van zijn coming-out en de weg die hij daarna bewandelde. 

Als voorvechter van LHBTI-rechten zal Chabot tijdens de lezing spreken over inclusiviteit, acceptatie en gelijkheid. ‘Een inspirerende avond voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder die geïnteresseerd is in deze belangrijke thema’s’, stellen de organisatoren.

Inkijkje in familiebestaan

De familie Chabot schreef dit jaar gezamenlijk het boekenweekgeschenk ‘Gezinsverpakking’. Het boek biedt een inkijkje in hun familiebestaan, waarin vrolijke vakantie-uitstapjes en kleurrijke kostuums hand in hand gaan met de continue dreiging van de dood. 

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Herwin Verwoerd, Jacques Brunt en Evert-Jan Hoogendoorn.
Eerste Israël Praise in Alblasserwaard: zingen als geestelijk wapen in de steun voor Israël Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Parkeerkosten rekenen bij opladen auto op openbare plek in Alblasserdam: mag dat? De VVD heeft er vragen over Nieuws 22 uur geleden
• Alblasserdam - Fortuna Sittard.
Alblasserdam geen partij voor Fortuna Sittard in bijzondere oefenwedstrijd Sport 15 mei, 22:18

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden